Pentru noi relatia cu clientii este esentiala. Dorim, inainte de toate, sa le intelegem pe deplin nevoile si asteptarile. Astfel, putem sa le oferim acel nivel de calitate care sa le satisfaca si chiar sa le depaseasca asteptarile.

axis logo
AXIS COMMUNICATIONS este lider de piata in „network video”. Au inventat prima camera de retea din lume în 1996 si au fost inovatori in materie de supraveghere video de atunci prin cresterea gradului de securitate a milioane de oameni din intreaga lume si de a satisface nevoia tot mai mare pentru o lume mai inteligenta si mai sigura.
Partener autorizat AXIS


Misiunea Tyco este de a avansa siguranta si securitatea prin gasirea unor modalitati mai inteligente pentru a salva vieți, pentru a imbunatati afacerile si sa protejeze mediul in care oamenii traiesc și muncesc.

Mobotix
Tehnologia sistemelor de supraveghere MOBOTIX au la baza un sistem de operare Linux si software integrat aduce avantaje nete in comparatie cu sistemele analogice si camerele IP conventional.


Nexans este o companie franceza care este cel mai mare producator de cablaje din lume.


Legrand este o companie producatoare de produse si sisteme pentru instalatii electrice si retele informatice din Franta.

alliedtelesis logo
Allied Telesis este un lider de talie mondiala in furnizarea de solutii IP / Ethernet de retea pe piata mondiala.

POWERWARE

Fortinet_Logo_PMS485[1]
Fortinet ofera solutii de securitate „High Performance” care vin in ajutorul dvs pentru protectia retelelor, utilizatorilor si datelor impotriva atacurilor in continua evolutie.